На вниманието на търсещите надомна работа

Бих искал да предупредя търсещите надомна работа за опасностите, които ги дебнат. Сайтовете за безплатни обяви и даже някои вестници, са заляти с обяви за надомна работа. Не са подминати и форумите в Интернет - те са задръстени с обещания за високи доходи от надомна работа в Интернет.


Но дали е безопасно да се доверяваме на тези съмнителни обяви за надомна работа, които често са пълни с правописни грешки и даже може да бъдат написани на маймуница, чатица, мейлица или друг диалект на шльокавицата? Мисля, че много от хората, само като видят начина на писане, ще се светнат, че тези обяви за надомна работа са измама.

В статията си за надомната работа съм разгледал по-подробно как да различим измамните обяви за надомна работа. Също така в нея може да намерите и малко философски размисли, свързани с работата, работодателите, езика, думите, сериозните пари и невролингвистичното програмиране.

Вероятно се чудите защо повтарям ключовата фраза надомна работа толкова често и я удебелявам с таг <b>. Причината е, че искам да помогна на хората, които ще бъдат излъгани от измамници „работодатели“, предлагащи „работа онлайн“ (която изобщо не може да се нарече работа) и да прецакам измамниците. Начинът да го направя е да изведа моите страници на по-висока позиция в търсачките за ключови фрази надомна работа, работа онлайн и работа в Интернет - по този начин потенциалните жертви на измамата ще прочетат първо моята статия за работата онлайн и вече запознати със схемата на измамата ще четат сайтовете на измамниците без опасност да бъдат излъгани.

No comments:

Post a Comment